“Neofestes”, massificació, alcohol i altres temes a la III Xerradeta Festiva a Sineu

Ahir de matí, tal com informàvem divendres, es va celebrar a Sineu la “III Xerradeta Festiva”, una trobada de diferents col·lectius mallorquins que organitzen festes en els seus pobles o barris. L’esdeveniment organitzat per “Estendard Festiu”, que se celebra cada dos anys, ha tingut lloc enguany a l’espai sociocultural de la Quintana.

Amb la participació d’associacions de ciutat i de diferents pobles com Campanet, Sant Llorenç del Cardassar, la Pobla, Santa Eugènia i Sineu s’han posat en comú els triomfs, problemàtiques i altres temes que s’hi viuen. D’aquesta manera s’han pogut compartir diferents punts de vista per tal d’enriquir i de millorar la gestió de les festes organitzades. S’han tractat temes com l’autogestió, el finançament, la figura de la dona, les actuacions contra les agressions sexistes i també propostes per a fer festa de manera més sostenible. Pel que fa en aquest darrer punt, s’ha proposat d’engegar una campanya de conscienciació per tal d’aconseguir que cada una i cada un de nosaltres portem els tassons reutilitzables de casa ja que, tot i que a les festes se n’ofereixin, segueix essent una producció de plàstic molt gran. És a dir, tots tenim molts tassons a casa i podem donar-los una altra vida.

Durant la jornada, es va comptar, a més de la revista Díngola, amb la presència de representants de la revista Sa Plaça i d’IB3.

image1.jpeg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: