Fitxatge “galàctic” del Sineu Atlètic-Molí den Pau

El club sineuer de futbol sala, Sineu Atlètic-Molí den Pau, ha presentat el seu primer fitxatge estrella per a la temporada 2019-2020. Es tracta del jove Samuel “Samuelito”, de 22 anys i provinent del Jérez de la Segona Divisió B i que ha disputat el play-off de promoció a Segona A.

El president del club, Joan Riera, mostra la seva satisfacció i considera que aquest fitxatge farà molt competitiu l’equip i és un salt de qualitat important. El jugador es mostra molt il·lusionat amb el projecte del club i confia en fer una gran temporada a nivell individual i col·lectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: