Tomeu Mulet ja és el nou batle de Sineu

Tomeu Mulet (PP) ha estat triat batle just fa cinc minuts, amb el suport dels 5 regidors del seu partit, i de l’únic regidor de C’s. Ha agraït la feina a l’anterior equip de govern “perquè hem de dignificar la política i no ens sap greu reconèixer les coses que s’han fet bé”.

Miquel Gelabert (GxS), ja exbatle, ha llegit un comunicat en el que expressava els seus sentiments, i que seguirà lluitant pel bé de Sineu, ja des de l’oposició. Ha desitjat sort al nou equip de govern. També José M. García (PSOE) ha dedicat unes paraules al seu equip i al poble, i Pere Joan Jaume (C’s) ha dit que faran política “per a qui ens han vota i qui no”.

Han constituït la mesa d’edat Pedro Àlvarez (PP) com a regidor més jove, i María Munar (GxS) com a regidora més major. Cristina Pou, secretària.

Han promès el càrrec tots els regidors. Els regidors de GxS han promès “per imperatiu legal”.

El PP va guanyar les eleccions del 25 de maig a Sineu. El partit de Tomeu Mulet es va imposar amb 817 vots, molt ajustat a Gent per Sineu -amb 761 vots-. 56 vots de diferència donaven al PP un regidor més. Ciutadans va fer 156 vots i el PSIB en va fer 211. El PP va obtenir 5 regidors, Gent per Sineu 4, Cs en va aconseguir 1, i finalment, el PSIB va entrar amb 1 regidor.

El passat 12 de juny, PP i C’s signaven l’Acord d’Estabilitat Política i de Govern per al poble de Sineu, el pacte de govern per als pròxims quatre anys, i que avui ha fet Mulet nou batle, i que ho serà durant tota la legislatura. El pacte implicava també que, a partir de l’aprovació del pressupost de 2020, l’Ajuntament comptarà amb una dedicació parcial assignada al regidor de Ciutadans.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: