Aquests dies s’esperen temperatures de fins a 38 ºC a Sineu

Les Illes Balears han entrat en situació d’onada de calor, la desena que es produeix des del 1975. De fet, és una de comunitats de l’Estat Espanyol que ara mateix estan en situació d’avís groc. A Sineu, per a dissabte, s’esperen temperatures de fins a 38 ºC, com podeu veure en la taula de l’Aemet (fes clic aquí per predicció més actualitzada):

Predicció a 7 dies.

 

Una onada de calor és un augment brusc i perllongat de temperatura i humitat, per sobre dels valors mitjans del clima d’una zona determinada. És el fenomen climàtic que més morts causa. Per tant, aneu en compte amb els animals (bestiar, mascotes…), les persones majors i els infants. Evitau l’exposició directa al sol, així com fer activitats feixugues durant les hores centrals del dia, i hidrateu-vos suficientment.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: