Accident del camionet de la Brigada Municipal al Mercadal

Ahir a migdia els veïns de la plaça del Mercadal se’n varen dur un bon regiró per l’accident que tengué un camionet de la Brigada Municipal, mentre retiraven deixalles del mercat en el carrer del Bisbe, a l’alçada de l’apotecaria. Pel que sembla, una pana del fre de mà va provocar que el vehicle davallàs fora control la capavallada del carrer fins a l’enfront on s’encreua amb el Mercadal. El camió va fregar la paret de la Quartera de Dalt i va xocar de front contra les persianes de la casa ubicada en el nombre 9 de la plaça del Mercadal. Afortunadament no es varen produir danys personals. L’impacte va fer un fort renou, cosa que alertà els veïns de la barriada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: