Tren nocturn els divendres i dissabtes de juliol i agost

El servei de tren nocturn d’estiu de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) funcionarà cada divendres i dissabte a partir de dia 5 de juliol i fins a dia 31 d’agost.

El servei inclou novetats respecte a 2018, quan es va inaugurar. L’any passat només podien fer el trajecte entre Palma i Inca, en canvi enguany els trens arribaran fins a la Pobla i Manacor, i es cobrirà tot el trajecte en les dues direccions.

En total, SFM oferirà 12 trens nocturns cada divendres i dissabte de juliol i agost, tres sortides des de Palma cap a la Pobla i tres des de Palma cap a Manacor, amb sis serveis corresponents en sentit contrari. Durant el dia, els trens funcionaran amb l’horari habitual dels divendres i dissabtes.

D’aquest manera, a partir de l’últim servei del dia, s’inicia el servei especial nocturn. El Palma-Manacor sortirà a les 12.15 hores, 2.15 hores i 4.15 hores (passarà per Sineu a les 1.03 h, a les 3.03 h i a les 5.03 h) . El Manacor-Palma sortirà a les 1.30 hores, 3.30 hores i 5.30 hores (passarà per Sineu a les 1.47 h, a les 3.47 h i a les 5.47 h).

[Informació publicada pel diari digital www.dBalears.cat i consultada a la pàgina web de Serveis Ferroviaris de Mallorca www.trensfm.com]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: