Els Tallers Mucals a punt per deixar el poble engalanat

Chamaquitos i chamaquitas! Els Tallers Mucals ja arriben, güey! Avisau els vostres padresitos madresitas o qualque cuate que us hi acompanyi, i veniu dia primer d’agost i dia 8 a fer els pinches paramuquis. Ándele, Much, aquí hi ha domàtiga!

La setmana vinent ja comencen els Tallers Mucals. Dia primer, a les 18 h, en el claustre de l’ajuntament es faran les banderoles decoratives conegudes com paramuquis, sota la direcció artística de Rosa Mascaró de Casa Inundada i Miquel Tugores Monara. Ja dins la setmana anterior a la Mucada i a la Mare de Déu d’Agost, dijous dia 8, es faran les llanternes que els nins passejaran a entrada de fosca, mentre sonen els Xeremiers de Sineu i canten “El sereno ha mort un moix”, pels carrers que han d’engalanar amb els paramuquis (Sant Francesc, Major, Plaça, Església i Fossar). A aquest acte de les Festes mucals d’Agost, organitzat per Muchal Foundation, hi col·labora la Biblioteca de Sineu i la delegació de l’OCB. Els tallers tenen un cost de 4 euros per participant i es demana que per a fer les llanternes els nins duguin un pot de vidre buit i escurat de coll ample (per l’estil dels d’envinagrats com banderilles, cogombrets…), vegeu la foto d’exemple.

IMG-20190713-WA0003.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: