Aquests actes t’ha preparat l’Obra Cultural Balear i Díngola per aquestes festes

Aquest cap de setmana surt la nova DíNGOLA en paper, amb tota l’actualitat social, econòmica, política, cultural i esportiva de Sineu.

També, en breu, quatre actes (com a organitzadors o com a col·laboradors) contribuïran a omplir d’oci, cultura i festa, aquestes setmanes tan importants a Sineu.

Tallers Mucals

Avui comencen els Tallers Mucals. Avui, 1 d’agost, i el proper dijous, dia 8, els infants faran les banderoles decoratives conegudes com paramuquis, i les llanternes que els nins passejaran mentre sonen els Xeremiers de Sineu i canten “El sereno ha mort un moix” (dijous que ve), tot sota la direcció artística de Rosa Mascaró de Casa Inundada Miquel Tugores Monara. Aquests tallers son organitzats per Muchal Foundation, amb la col·laboració de la Biblioteca de Sineu i la delegació de l’OCB.

Festa anual d’estiu de l’OCB

L’habitual festa d’estiu que fa cada any l’OCB de Sineu amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sineu, enguany comptarà amb l’actuació del Xanguito Quartet. Xanguito és ben conegut, especialment com a líder del seu grup revetler Pirates Pirates. La festa serà el 9 d’agost. Abans de l’actuació, com cada any, us oferirem els guanyadors del concurs de glosa Biel Parreta i el premi Díngola d’enguany. I després brufarem tots les festes, amb cava ben fresquet i coca ben gustosa.

Xerefusió

Podríem definir Xerefusió com la fusió, la mescla, del so i temes de la música tradicional amb l’ús d’instruments moderns. És un dels actes grans de les festes, que ha anat agafant força des de la seva primera versió, ara fa 4 anys, organitzat pels Xeremiers de Sineu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sineu, la delegació de l’OCB, els Dimonis de sa Cova des Fossar, i Espai Musical de Sineu. Us oferirem +info en properes dates.

Molts d’anys!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: