Sa Quintana va acollir una gala solidària en favor de la ONG Ubuntu Gambian Trees (UGTrees). Una cinquantena de persones varen assistir-hi el passat 29 de juliol.

En total es varen recaptar prop de 500 euros que serviran per contribuir al projecte que duu a terme aquesta organització benèfica. La ONG col·labora en la creació d’un hort i un sistema de regadiu comunitari de 15.000 m2 destinats al cultiu d’hortalisses i arbres fruiters a la petita localitat de Bulock, situada al sud-oest de Gambia (Brikama Division).

(Fotos: Ugo Burlini)

Diana María Alonso, iniciadora d’aquesta organització va creure fermament en la necessitat de crear un sistema d’agricultura que no solament garanteixi la sobirania alimentaria de la població, sinó que també suposi un motor de desenvolupament local.

Actes com la gala del passat 29 de juliol a Sa Quintana suposen una passa més de la organització per a poder captar fons. Durant la jornada festiva varen actuar el grup de batucada Retokats, posteriorment la banda Blue Galú, seguits de Boutukada. Per més tard, gaudir de la percussió del Maestro Seydou Sissokho, el grup Blue Galú i acabar finalment amb la participació del Combo de Rock del Espai Musical de Sineu. Els assistents també varen poder veure una desfilada de moda a l’estil africà de la mà de la dissenyadora Claire Intrieri i comprar al mercadet de roba a càrrec del Ropero de Sineu.

Els organitzadors agraeixen la tasca i col·laboració desinteressada dels músics, de l’Ajuntament de Sineu i de la resta de voluntaris, així com la participació de tots els assistents.

A continuació teniu el link al perfil de Facebook d’aquesta ONG per si vos interessa conèixer més i millor el projecte.

https://www.facebook.com/ubuntugambiantrees/

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: