Xerrada sobre models de consum alternatius: l’Habitatge cooperatiu.

El proper dimecres 21 d’agost a les 19.30 hores Joan Miquel Gual, un dels socis habitants de La Borda SCCL, la primera cooperativa d’habitatge de nova construcció existent en una ciutat de l’estat espanyol, concretament Barcelona, ofereix una xerrada relacionada amb aquesta temàtica. La cita és a la cerveseria Món de Sineu, Es Fossar número 20.

 

Des de fa uns mesos, al voltant de seixanta persones de totes les edats viuen a La Borda SCCL, a Barcelona. Es tracta d’un edifici de seixanta habitatges i espais comuns, dissenyat íntegrament per la comunitat que l’habita, de propietat col·lectiva i finançat sense cap aportació de bancs comercials. Després d’un procés de més de set anys, aquest immoble ofereix una alternativa habitacional a una ciutat que cada cop expulsa més gent a causa dels preus desorbitats del lloguer. La Borda forma part d’un projecte transformador més ampli: l’espai veïnal Can Batlló. En poques paraules, es pot dir que és un exemple d’habitatge sostenible, comunitari, feminista, assequible i anticapitalista.

 

Organitza l’acte Espai Nova Estació, qui en destaca la importància d’oferir un lloc de trobada per intercanviar impressions i conèixer de primera mà un projecte d’aquestes característiques i fer-ho escoltant l’experiència en primera persona d’un dels socis de La Borda.

 

Vos deixam l’enllaç per conèixer millor el projecte: www.laborda.coop i un vídeo https://vimeo.com/187467588 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: