L’Ajuntament inicia una nova reforma circulatoria i la Policia Local ja controla sa Plaça

En aquest pal hi haurà un senyal de trànsit que prohibirà circular cap al carrer Veguer de Fora (esquerra), i obligarà a baixar cap a carrer d’Avall.

 

L’Ajuntament de Sineu està iniciant una nova reforma circulatòria, i ja n’ha fet les primeres passes. Com ahir va informar Díngola (fes clic aquí), el carrer Gran ara és d’un sol sentit, i està prohibit circular des de la plaça del Fossar cap a l’estació ferroviària. Els senyals de trànsit es varen col·locar ahir matí. Segons el batle, Tomeu Mulet, «hi havia problemes habitualment en aquest carrer, perquè tot i que és ample, es pot aparcar als dos costats». A això s’hi ha d’afegir, segons el batle, que «hi ha diversos negocis, especialment en el creuament amb el carrer de l’Estació, i això complica encara més la situació».

L’Ajuntament està a punt de col·locar també els senyals a la zona de la Placeta de les Germanies. Allà si que els carrers són estrets, i la intenció del consistori és que els cotxes agafin el carrer Major en direcció Germanies – sa Plaça, mentre el carrer Sol s’agafaria en direcció es Fossar – Germanies. Per tant, el carrer Veguer de Fora (sa riba) serà d’una sola direcció.

Finalment, hi haurà algunes modificacions en els carrers que limiten amb la Placeta de s’Era. El carrer Carril serà de doble sentit, mentre el carrer Lluna només serà en sentit cap al vial. «Allà era una altra zona problemàtica quan es topaven dos cotxes que circulaven en sentits oposats», ha dit Mulet.

 

Un agent de la Policia Local controlava aquest matí el temps d’estacionament en zona blava. Cap cotxe ha estat més de 20 minuts estacionat, com han pogut comprovar alguns redactors de Díngola, demostrant-se per tant que l’aparcament a sa plaça no té res a veure amb necessitats reals, sinó al costum de molts de pujar-hi en cotxe.

 

La imatge, avui, de sa plaça, era compatible amb el turisme.

 

Segons el batle, hi haurà canvis també en la Placeta de s’Era.

 

Hi podria haver canvis en el carrer del Sol i en el carrer Major.

 

La Policia Local controla els temps d’aparcament de la plaça

Per altra banda, avui matí el cap de la Policia Local, Toni Frau, controlava els temps de la zona blava de la zona de sa Plaça. La Policia Local havia recomanat el passat 26 de setembre en el seu perfil de Facebook, de respectar els temps d’estacionament a sa plaça, per evitar possibles sancions. Tot i això, el batle ha dit que «ara es vigilarà durant un temps per anar conscenciant els ciutadans».

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: