Tomeu Mulet: «Ja he retirat carretades de cotxes abandonats, i entenc que aquest tema s’hauria d’agilitzar»

Aquest cotxe de la foto du uns mesos abandonat devora la placeta del Pou Llavoner. No passa desapercebut en tant que altera considerablement la imatge i la vista del lloc: el cotxe ja està ben deteriorat, pràcticament destrossat, i és devora un dels espais emblemàtics del poble (de fet, des del punt on és el vehicle, els turistes inmortalitzen l’skyline del poble en milers de fotografies cada any). Si hi sumam les pintades del pou (que s’arrossega de la legislatura passada) i la brutor (perquè grupets d’adolescents s’hi amaguen per fumar o per aïllar-se, i hi deixen bosses de plàstic, llaunes, botelles i altres residus), la imatge del Pou Llavoner és dessoladora.

Ahir DíNGOLA va entrevistar el batle, Tomeu Mulet, i va aprofitar per demanar-li sobre aquest tema. DíNGOLA ha denunciat en nombroses ocasions l’abandonament de vehicles en la vía pública, tant en aquest digital com en la versió en paper.

Mulet diu que el cotxe del Pou Llavoner es retirarà aviat. Què entén que du molt temps allà, però que “això du molts trulls burocràtics“. El batle diu que “pensau que quan s’abandona un vehicle, encara que es localitzi el propietari, la majoria de vegades no es fa càrrec de la seva retirada“. De fet, moltes vegades que s’abandonen vehicles “és perquè l’amo no pot pagar” (una reparació, l’assegurança…). Mulet diu que “he retirat una carretada de cotxes, i la Policia Local ha fet els tràmits legals per retirar també aquest, però tot el tema de paperassa i gestions per rebre el permís per enretirar-lo no són gens àgils“.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: