El Dia Q es consolida en un ambient de poble i companyonia

 

La diada de les quintades s’ha consolidat definitivament, i ha continuat la tendència dels darrers anys, només rompuda pel dol de l’any passat pel desastre de les torrentades del Llevant mallorquí (i que va fer que la festa d’horabaixa es suspengués).

Com cada any, els restaurants de sa Plaça, es Fossar i carrer Major ompliren, així com també alguns dels afores (Vi-és, es Cós, Moments, es Molí…). Després, una llarguíssima horabauxa amb Val9, Pep Trònik i Biel Castell (que es va allargar va arribar a verbena nocturna) va aplegar alguns centenars de persones de totes les edats. Prova de la consolidació de la festa és la presència de bastanta gent de pobles veïnats. També hi havia gresca, amb Mateu Llonguet (indie, alternativa) i Pep Rosselló (comercial) al bar Es 23.

La festa es va desenvolupar en un ambient d’amistat, companyonia i, segurament, entre les quintades més veteranes, un poc de nostàlgia. No es va registrar cap incident.

Les fotos següents han estat preses per diferents redactores i redactors de DíNGOLA, excepte una que és cortesia Pedro Àlvarez, una de Pep Toni Feixas, i les demés són rebudes per Whatsapp (no n’hi ha cap d’agafada de les xarxes socials, i per tant, segurament hi haurà Quintades no representades -vegeu més avall-).

 

Quintades

[si algú vol enviar alguna foto de la seva quintada, que ho faci al correu sineu@ocb.cat i la publicarem aquí davall; el termini és fins demà dilluns a les 19h]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: