250 persones es concentren a Llubí per rebutjar la sentència

Entre 250 i 300 persones -entre elles, una cinquantena de sineuers- s’han concentrat aquesta tarda davant el teatre de Llubí, en protesta per la sentencia dels presos polítics del procés català. La sentència -emesa avui matí- condemna els polítics Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa, Josep Rull, Joaquim Forn i Carme Forcadell, i els dirigents de les associacions Òmnium Cultural i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, a uns 100 anys de presó en conjunt.

A Mallorca hi ha hagut concentracions a Palma, Manacor, Inca, Llubí, Felanitx, Pollença, Alcúdia, Esporles, Artà, Santa Maria, Bunyola i Porreres. Els sineuers s’han decantat preferentment per concentrar-se a Llubí, tot i que alguns han anat a Palma o a Manacor.   

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: