El director i l’AMIPA de l’Institut es reuneixen amb la conselleria pel transport escolar

Després de la concentració d’aquest matí dels alumnes i els pares i mares de l’IES Sineu, hi ha hagut una reunió, programada, a la conselleria d’Educació per cercar una solució al problema del transport escolar dels alumnes de batxillerat i del Cicle Formatiu de Grau Mig.

La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, ha comunicat al director i a dos membres de l’AMIPA que en un termini d’uns quinze dies es podria solventar el problema i que la solució, per aquest curs, passa per vàries mesures: reprogramar els horaris del bus llançadera de Maria de La Salut, omplir el bus escolar d’alguna de les rutes que té vacants i obrir una línia de transport pels alumnes dels pobles de Petra, Sant Joan i Lloret. Aquesta darrera mesura hauria de comptar amb la implicació dels Ajuntaments.

Demà, la conselleria es reuneix amb els batles dels pobles afectats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: