Convoquen els sineuers a concentrar-se a les 20h a Llubí, a favor de la llibertat, la democràcia i els drets

 

 La sentència contra els presos polítics -emesa avui matí- condemna els polítics escollits pel poble Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa, Josep Rull, Joaquim Forn i Carme Forcadell, i els dirigents de les associacions Òmnium Cultural i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, a uns 100 anys de presó en conjunt.

A Barcelona hi ha aldarulls des de primera hora del matí.

A Mallorca hi ha concentracions previstes a Palma (on s’espera multitudinària), Manacor, Inca, Llubí, Felanitx, Pollença, Alcúdia, Esporles, Artà, Santa Maria, Bunyola i Porreres. Els sineuers s’han decantat preferentment per concentrar-se a Llubí, tot i que alguns aniran a Palma o a Manacor.

L’Obra Cultural Balear, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, i partits polítics com MÉS per Mallorca i Esquerra Republicana, i a Sineu Gent per Sineu, convoquen a la gent a manifestar-se. A Sineu, a les 19:30h hi haurà concentració a l’abeurador per partir cap a Llubí, on a les 20h tendrà lloc la concentració. Vegeu notícia de dia 10 aquí (fes clic).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: