[FOTONOTÍCIA] Has fet un cop a la roda del cotxe, aquí? L’Ajuntament ho arreglarà aviat, segons ens ha informat el batle

 

Condueixes? Vas en cotxe, normalment? Idò has passat per damunt aquesta acera. L’acera, estrenada fa just un mes, ha suposat un avanç pels vianants -que tenen més espai, i amb el terreny pla i segur-, però ha suposat dues passes enrere pels vehicles: una, perquè l’amplada del vial s’ha vist reduïda en aquest bocí (entre la carretera de Maria de la Salut i la de Llubí), i dues, perquè la cantonada de devora el Restaurant sa Pambolieria es va fer amb un angle massa agut. I molts cotxes -potser a tu t’ha passat- hi passen per damunt, deteriorant la goma de la roda. El batle, Tomeu Mulet, va informar a Díngola que es suavitzaria aquesta cantonada (de fet, ja està marcada, com veieu en la foto). També, segons Mulet, s’arreglaran altres punt del vial, com ara l’acera del tram entre la carretera de Lloret i el camí vell de Montuïri (entre el Bar Mikaleix i el quarter de la Guàrdia Civil, per entendre’ns). En aquest tram, les arrels dels arbres aixequen el trespol, com ja ocorria en el tram de davant les antigues oficines de Correus, i que va ser arreglat. Per aquest punt referent a la millora del tram entre les carreteres de Lloret i Montuïri, es mirarà d’obtenir el finançament amb el Pla d’Obres i Serveis de l’any que ve.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: