Tornem a parlar-ne: davall el campanar hi ha el centre de l’illa, del Món, de l’univers?

Les Llegendes del Centre del Món és el darrer llibre de l’etnòleg llorità Andreu Ramis Puig-gròs -prou conegut a Sineu i a la delegació local de l’OCB-, on parla sobre indrets que, fa un temps, foren considerats punts que marcaven el centre de l’illa. Entre aquests, el pou de Judí (Ruberts), la cova d’en Perico (Costitx), el campanar de l’església de Sineu, la torre de Son Gelabert d’Alt, el puig de Reig, entre molts altres. Un conjunt de fites carregades de significats que concentren les llegendes sobre la ubicació del punt central del món a Mallorca.

El llibre és il·lustrat per Judit Morales i Adrià Gòdia.

Aquest divendres 18, a les 20h, el doctor Miquel Sbert i els autors presenten el llibre a Sineu. Serà a la Sala de Batles de l’Ajuntament de Sineu, en un acte organitzat conjuntament per la Biblioteca Municipal, la delegació de l’Obra Cultural Balear i la revista Díngola.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: