L’IES Sineu, del Pla de Mallorca a Europa

L’IES Sineu participa en un bon grapat de Projectes Erasmus. Un dels objectius del Programa Erasmus és permetre que els estudiants es beneficiïn educativament, lingüísticament i culturalment de l’experiència de l’aprenentatge en altres països europeus.

Si a principis de curs, el centre va tornar rebre la visita d’alumnes de la ciutat alemana de Bremen, la setmana passada un grup de sis alumnes i dues professores de l’Institut de Sineu varen viatjar al nord d’Itàlia en el marc del projecte Erasmus Plus, titulat “Jeux Sans Frontières”.

Continuant amb el tema base sobre les migracions i les fronteres, els alumnes han treballat i reflexionat sobre les fronteres socials davant situacions de racisme, sexisme, homofòbia i discapacitat. La col·laboració amb els altres 3 països participants, Polònia, Regne Unit i Itàlia ha estat molt profitosa per a tots. Ciriè, Lanzo, Torino i Courmayeur han estat alguns dels indrets que han visitat.

La quarta i darrera mobilitat d’aquest projecte està prevista per a la primavera de 2020 al Regne Unit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: