Reiniciats els ERASMUS i intercanvis a l’IES Sineu, que en un futur podrien ser afectats pel ‘Brexit’

Alumnes d’anglès partint cap a Itàlia.

Reiniciat el curs acadèmic a l’IES Sineu, han començat de nou les activitats relacionades amb diversos projectes Erasmus (de les que sovint informa aquest mitjà). Aquests programes són un punt fort del centre de secundaria de Sineu.

Així, del 23 al 30 de setembre, un grup de 14 alumnes alemanys que ja visitaren el centre durant el febrer passat en el marc del projecte “Die Magie des films – Derribando fronteras”, han tornat ser aquí. La darrera i quarta mobilitat a Bremen (al nord-oest d’Alemanya) serà el proper mes de maig (ja en el 2020), tancant-se el projecte, del qual se’n elaborarà una document audiovisual.

Aquest setembre passat també s’ha gestionat l’arribada i acompanyament de 2 alumnes d’Eutin, de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Informàtica. Eutin (municipi del land d’Slesvig-Holstein) va acollir dos alumnes del centre sineuer, ara fa dos cursos. Els dos alumnes alemanys han duit a terme pràctiques a l’Hospital Comarcal d’Inca, del 14 al 28 de setembre. Paral·lelament l’IES va rebre la visita del professor tutor d’aquests dos alumnes, per conèixer el sistema educatiu del centre i parlar de projectes futurs.

Del 6 al 12 d’octubre, 6 alumnes d’anglès del projecte “Jeux sans frontièrs”, acompanyades de 2 professores d’anglès, s’han desplaçat a Cirie (una ciutat devora Torí, a Itàlia), per participar en la 3a mobilitat del projecte, amb alumnes arribats de Polònia i Anglaterra. El proper mes de març o d’abril es realitzarà la 4a mobilitat, sempre que el Brexit ho permeti (això és, que es realitzi baix de certes condicions, i no sigui un Brexit ‘dur’).

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: