Marta Roldan i Lluïsa Ramis, amb la selecció de Mallorca sub-14

Les jugadores del CE Sineu, Marta Roldan i Lluïsa Ramis, participen al Torneig East Mallorca Girls Cup de futbol femení sub-14 y sub-16, que comença avui i acabarà diumenge. Les dues jugadores formen part de la selecció sub-14 de Mallorca. Enguany es celebra la segona edició d’aquest torneig. És un torneig internacional.

Els camps de futbol on es disputa el torneig són els de Cala Millor, Ses Eres de Son Servera i Es Moleter de Sant Llorenç des Cardassar. La selecció de Mallorca està al grup B (d’un total de 3 grups) i la resta d’equips d’aquest grup són: Valencia FC, Chertanovo Academy i B93 Copenhagen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: