[FOTONOTíCIA] Els voltants de Sineu, plens de centenars de globus

És normal veure globus aerostàtics en el cel de Sineu, i del Pla de Mallorca en general. L’empresa Mallorca Balloons -situada devora el conegut restaurant Es Cruce, entre Vilafranca i Manacor- organitza excursions i activitats en globus des del 1988. És possible però que, aquests dies, hagueu vist més globus del que és habitual. I és que entre el 22 i el 27 d’octubre té lloc el European Hot Air Balloons Championship, una competició a nivell europeu en la que hi participen unes 600 persones de 23 països, i més d’un centenar de globus. Se’ls demana de dirigir-se a llocs específics de la geografia mallorquina, i el globus que demostra més precisió és el campió.

La foto és de Cati Martorell Petita, feta dissabte passat quan era a córrer.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: