Per què cada novembre tanquen tants bars i restaurants a Sineu?

Avui, 4 de novembre, un grapat de bars i restaurants de Sineu romanen tancats. De fet, estaran tancats per vacances bona part del mes. Alguns obriran just abans de Contrallum.

Ja va succeir l’any passat (fes clic aquí) i l’anterior (fes clic aquí). Succeeix cada any.

L’arribada del fred i del mal temps, i el descens de turistes en el mercat dels dimecres, fan que novembre sigui un mes molt fluix. Per tant, molts restaurants i bars aprofiten per tancar uns dies i agafar vacances. Desembre (amb el pont de la Constitució, els sopars d’empresa, i les festes de Nadal) i gener (amb la segona part de les festes de Nadal i, després, Sant Antoni), suposen un cert reviscolament enmig de l’hivern. Després febrer torna ser un mes fluix. A meitat de març, amb l’arribada de la primavera, tot torna reviscolar… Durant març i abril, per tant, els negocis van tirant. Maig, amb sa fira i amb l’arribada de dies de més calor, les terrasses comencen a omplir-se. De juny a setembre és temporada alta també a Sineu, i especialment els vespres les terrasses omplen (i més durant les festes patronals). Fins que torna arribar octubre, i amb ell el descens progressiu de la tardor cap a l’hivern.

Així idò, durant aquest mes que acaba de començar, les possibilitats de sortir a sopar o a fer una copa es veuen reduïdes notablement.

Us hem classificat els mesos en temporada alta, mitjana i baixa, pel que fa a activitat de bars i restaurants a Sineu durant l’any.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: