Dones de neteja i igualtat

En un escrit dirigit als mitjans, l’associació Dones d’arrel s’ha fet ressò d’una xerrameca en certs col·lectius del poble. Diverses dones de Sineu han fet burla d’una notícia destacada per l’Ajuntament sobre la contractació d’una dona per a la brigada municipal. «Com si fos un fet extraordinari» diuen. Elles afirmen contundents que «Treballar per a la igualtat no és contractar una dona sinó que això és la normalitat». Amb ironia demanen per què només hi ha “dones de neteja” i quan contractaran un home perquè vagi a netejar amb elles. Els comentaris es dirigeixen cap a les condicions de feina que tendrà aquesta treballadora: «Cobrarà el mateix que ells si té les mateixes responsabilitats?, tendrà les mateixes oportunitats que els seus companys de ser cap de brigada si compleix amb les seves tasques?».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: