Dues de les esmenes de Biel Company reclamen doblers per a Sineu

Company i Mulet durant un acte recent del PP sineuer.

El Partit Popular (PP), Ciutadans i El Pi han presentat diverses esmenes als pressupostos del Govern del 2020. En concret, el PP n’ha presentades dues referents a Sineu: exigeix per a Sineu 2 milions d’euros per canalitzar aigua potable des de Maria de la Salut, i reclama 50.000 euros euros per dissenyar i posar en marxa itineraris culturals en el municipi.

El batle de Sineu, Tomeu Mulet, en línia amb el portaveu del Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha incidit en que «el govern de Francina Armengol hauria de ser més sensible amb els sineuers, que segueixen pagant l’aigua com a potable». Mulet diu que «el ‘Pacte’ d’Armengol ha de rectificar sí o sí, perquè si no serà una mostra clara de que no vol ser la presidenta dels sineuers i de les sineueres».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: