Els centres educatius de Sineu reben certificats de bona gestió i ecoambiental

El CEIP Rodamilans ha rebut de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres el certificat que acredita els centres amb implantació completa dels requisits del Programa de Millora Contínua.

Per aconseguir aquest certificat, un dels requisits és haver evidenciat la millora contínua, a través de l’avaluació de tots els processos en la revisió del sistema, i especialment, dels objectius prioritaris. També cal haver compartit bones pràctiques i haver treballat en la consecució dels objectius comuns anuals.

Mentre, l’IES Sineu ha rebut el reconeixement com centre ecoambiental. La Conselleria de Medi Ambient i la Conselleria d’Educació i Cultura varen posar en funcionament el  Programa Centres Ecoambientals, amb la finalitat d’impulsar l’educació ambiental en la vida dels centres educatius de les Illes Balears.

L’IES Sineu, des de fa anys, organitza el “concurs ecoaula” i treballa per a la formació i conscienciació sobre reciclatge, reutilització, neteja, consum responsable i estalvi energètic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: