Què troba l’anterior batle del que fa ara el PP? Entrevista completa a la DíNGOLA en paper.

La setmana que ve surt la nova DíNGOLA en paper. Hem trobat oportú demanar a Miquel Gelabert Confit sobre l’actualitat del moment, i sobre el futur de Gent per Sineu (GxS).

Ja ha passat mig any de legislatura. Ara governa el PP. Com valores aquests mesos de legislatura?

El PP encara fa feina amb els pressuposts nostres. GxS tenia moltes coses iniciades i ells han continuat amb aquestes coses ja planificades. Per exemple, criticaren les línies de subvencions que establirem nosaltres, però ara ells segueixen amb el mateix model.

Sovint votau a favor…

Efectivament. Per això. Hem de votar favorablement moltes coses seves, perquè en realitat són la continuació de projectes ja iniciats per nosaltres. Són la continuació de coses que nosaltres ja teníem concertades. El PP va fer una campanya molt demagògica. Recordem que varen dir que abaixarien els imposts. De moment, l’únic que han fet són matances.

Què en trobes de les matances?

Bé, ells diuen que tenien tots els permisos. A veure, a nosaltres no ens donaren permís. Esper que ells seguissin la llei escrupolosament, perquè és responsabilitat de l’Ajuntament seguir-la: l’Ajuntament ha de donar exemple. Haurem d’analitzar-ho més profundament, però si no actuaren com marquen els requisits sanitaris, i després els productes de les matances del dia de la fira es donen al públic en el fogueró de Sant Antoni, serà una negligència. I si cremaren tota la carn, perquè no es pot consumir legalment, és com a mínim poc ètic: això és tudar! I es pot dir el que es vulgui, però nosaltres no anàrem mai contra aquesta fira. De fet, el darrer any que nosaltres muntarem la fira hi hagué més gent que enguany.

[Continuarà a la revista en paper: dues pàgines d’entrevista al batle durant la legislatura passada]   

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: