El Consell de Mallorca subvenciona amb prop de 194.000 € futures obres de l’Ajuntament de Sineu

Avui el Consell de Mallorca ha aprovat les ajudes perquè els Ajuntaments puguin fer inversions destinades a infraestructures municipals, el que abans es coneixia com a “Pla d’Obres i Serveis”.

Sineu rebrà 193.531,41 euros per a les diferents obres que l’Ajuntament havia sol·licitat al Consell, repartits en 77.487,75 euros per a la consolidació de la coberta i façana de la Quartera de Dalt; 86.958,90 euros per a l’adaptació de voreres del carrer de Sant Joan a la normativa d’accessibilitat; i 13.516,90 euros per a l’adaptació a la normativa d’accessibilitat del parc infantil del poliesportiu municipal. En aquestes quantitats s’hi han de sumar també els honoraris de redacció dels projectes i direcció d’obres, un total de 15.567,86 euros, el desglossament es pot consultar si feis clic aquí. L’Ajuntament haurà de consignar aquesta aportació en els pressuposts de 2020 que encara estan pendents d’aprovació, a pocs dies d’acabar l’any i de començar el nou exercici.

Consell de govern del Consell de Mallorca d'avui, en què s'han aprovat les ajudes per a infraestructures municipals.

Consell Executiu del Consell de Mallorca d’avui, en què s’han aprovat les ajudes per a infraestructures municipals. [foto Consell de Mallorca]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: