[Fotogaleria] Les clàssiques innocentades obren les portes de l’any de la quintada del 2000

Els punts habituals plaça, mercat i ajuntament, i les bretolades clàssiques sabonera a l’abeurador, redistribució de mobiliari urbà o de les terrasses han tornat a fer part de la ja antiga tradició amb motiu del dia dels Sants Innocents per la quintada que prendrà el relleu l’any que entrarem la setmana que ve, la dels nats l’any 2000.

D’entre totes, per ventura podem destacar el “record” de l’arbre de Nadal de l’any passat fet de bosses de plàstic, que ells han escarnit amb bosses de fems arreplegades dels contenidors dels bars i poals d’orgànic dels veïnats de la Plaça, i també l’estàtua de Jacobus II tota embolicada de celofan.

Díngola us ofereix en primícia una galeria d’imatges preses de fresc, encara de matinada, de l’aspecte que ha deixat a diferents punts del poble aquesta tradició no sempre ben païda pels veïnats i les autoritats de les innocentades dels quintos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: