Punt i final…

Després de 10 anys, DíNGOLA deixarà d’existir aquest proper 31 de desembre. Així ho ha decidit part de la junta que ahir vespre va fer el seu sopar de Nadal.

La majoria dels redactors del mitjà tenen altres feines, a part de ser el canal de comunicació més proper dels sineuers. Altres encara estudien. Les dificultats de compaginar DÍNGOLA amb la vida personal i professional dels redactors han fet que, finalment, es decideixi tancar.

DÍNGOLA ha estat un mitjà de comunicació que valorava per damunt de tot la independència informativa, la informació de proximitat, i una línia editorial centrada en la llengua, la cultura i el país, i els valors de la solidaritat, la pau, la democràcia i la justícia.

Final d’etapa

La meitat dels doblers recaptats per socis, subscripcions i publicitats d’aquest darrer any es tornaran a subscriptors, socis i empreses. La resta finançarà unes jornades de debat sobre sexualitat que ja estaven programades (tallers, conferències…), coordinades per la nostra redactora Jorgina Fusté (que de fet, serà la moderadora d’un dels debats: ‘Satisfyer: la realitat d’un mite’, que comptarà amb psicòlegs i sexòlegs de reconegut prestigi), i una festa amb l’actuació dels Xeremiers de Sineu i el grup OR.

Us mantindrem informats per altres canals, perquè aquest tanca dia 31 a les 0:00h.

Gràcies per la vostra confiança durant aquests anys. Vos estimem! Visca Sineu!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: