Un bon fred

Aquesta setmana ha començada, ho haureu conegut els que heu sortit de bon matí, amb un bon fred. Temperatures baixes, la mínima prevista a Sineu era de 0ºC i és ben segur que tots els termòmetres del poble s’hi han acostat, encara que per a avui la màxima podria arribar a 14ºC. Pareix però que, segons les previsions de l’AEMET, la resta de dies de la setmana més festiva del mes de gener (atenció els santantoniers que no se’n perden ni una) farà fred però no aquesta fredorada; i alerta que la brusca no desbarati qualque fogueró o les beneïdes especialment, perquè hi ha possibilitats de pluja, sobretot per a diumenge dia 19, del 80%. Ja veurem com evolucionen els fronts de borrasca a final de setmana, perquè així mateix encara és prest per a témer de l’aigua, vejam si el sant barbut foragita el mal temps i si també salva la seva festa a ciutat sant Sebastià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: