En ‘Bodego’ es supera encara més

El passat 24 i 25 de gener va tenir lloc el XIX Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina (XX Open Ciutat de Palma), en el que l’equip del sineuer Joan Campins Bodego va ser el millor pel que fa a peces obtingudes, amb els germans Carlos i David Martorell -que feien l’equip de Casa Calicó-. L’equip va fer 28 peces d’11 especies, aconseguint una puntuació de 38.725 punts en l’Open. La competició, disputada en el Club Nàutic del Portitxol, va aplegar figures internacionals del món de la pesca submarina, com ara el tricampió mundial Pedro Carbonell, l’equip del qual va ser el guanyador de la IV CMAS Brands Cup amb 79.065 punts.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: