[Fotogaleria] Beneïdes de (passat) Sant Antoni

El doble ajornament de les beneïdes, pel fet de fer-les en diumenge i no entre setmana encara que Sant Antoni sigui festiu a Sineu, i que, a més, per mor del pas del temporal “Glòria”, no s’han celebrades fins avui, dia 26 de gener enfora de l’embafada festiva pròpia dels dies entre Sant Antoni i Sant Sebastià, han afavorit la participació tant de públic com de persones que han duit a beneir animals o han armat una carrossa. En global, unes beneïdes amb una bona filera d’al·lots i grans amb els animals de companyia, molts d’animals de sella, carrosses a bastament de temàtica clàssica (enramellades de mata i fulles de fasser) o de fresses (àngels i dimonis o pageses mucals, la dels quintos del 2000 entre d’altres); un any més, hi han participat la colla de caparrots del Copeo de Sineu (rèplica dels caparrots dels Menestrals) i els Xeremiers de Sineu. Us n’oferim un grapat d’imatges (pitjau-hi damunt i les veureu més grosses).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: