Toni Ramis i Biel Gelabert participaran a les jornades “Hipotels Illes de Bàsquet”

Dos jugadors del Bàsquet Sineu de l’equip mini, Toni Ramis i Biel Gelabert, participaran aquest cap de setmana a la festa del minibàsquet balear amb les jornades HIPOTELS ILLES DE BÀSQUET, al pavelló de Son Servera.

La Federació Balear de Bàsquet ha seleccionat 48 nines i 48 nins de les quatre Illes, de la categoria mini, per a participar en aquestes jornades que, des de fa uns anys, es celebren anualment.

La Federació ha fet quatre combinats de mini masculí i quatre de mini femení, que disputaran partits entre ells tota la jornada del dissabte i el matí del diumenge. Els nins i nines romandran el dissabte vespre a l’Hotel Hipotels Hipocampo Playa de Cala Millor.

Al llarg del cap de setmana hi haurà altres activitats com una taula rodona al Teatre de Son Servera per a les famílies, amb el títol “Família i Bàsquet”. També hi haurà exposades, a l’Hotel Hipotels Hipocampo Playa i al Teatre de Son Servera, la Copa del Món de la Selecció Espanyola Masculina aconseguida a Xina al 2019 i la Copa d’Europa de la Selecció Femenina disputada a Sèrbia al 2019.

Hi haurà un acció solidària. Aquest any a les jornades Hipotels Illes de Bàsquet es durà a terme dos sortejos (un dissabte i l’altre diumenge) on tot el que es recapti anirà destinat íntegrament a l’associació Ángeles Sin Alas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: