«Aquest passat Sant Antoni, si hi hagués hagut un incident greu, no hi havia cap mesura», diu Gent per Sineu

Gent per Sineu (GxS) ha carregat contra l’equip de govern, no només per la publicitat feta en la contractació d’una dona pel servei de brigada (com hem informat avui matí, feu clic aquí): segons el principal partit de l’oposició, el passat 18 de gener, durant la “Nit de Foc” -correfoc, glosats, música, caparrots i foguerons a plaça i mercat- no hi havia cap seguretat.

GxS ha dit que «durant aquest acte, que ja es realitza des de fa 5 anys, no hi havia la seguretat adequada». Segons els sobiranistes «durant els darrers anys, l’equip de govern format per Pi-GxS comptava amb un servei de bombers i ambulàncies per si era necessari en el cas que hi hagués algun incident, a més d’un pla d’autoprotecció signat per un enginyer». Des del partit diuen que enguany «no estaven disponibles aquests serveis, malauradament hi va haver una persona que es va fer mal, tot i que l’incident va ser lleu».

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: