S’ha mort Rafel Crespí, professor de català de tota una generació de sineuers

Rafel Crespí (en el centre), ara fa un any a Sineu.

Era un professor molt conegut per tota una generació de sineuers. Aquells que estudiaren el batxillerat a l’Institut Berenguer d’Anoia, d’Inca, quan a Sineu encara no teníem institut de secundària. Segurament tots sineuers de quaranta o cinquanta anys que estudiaren a Inca el recorden bé.

Professor i escriptor, Rafel Crespí i Ramis (1961) ha estat un ferm impulsor de la recuperació de la llengua catalana i una persona compromesa en la lluita per les llibertats, lluites que va desenvolupar intensament des del municipi de Marratxí i des del seu Pòrtol natal. Aquesta matinada s’ha mort, als 59 anys, per problemes en el cor.

Fa un any, el febrer del 2019, Rafel Crespí va ser a Sineu convidat per l’OCB, Díngola i la Biblioteca Municipal. Era per presentar un recital poètic del seu fill Bartomeu Crespí (vegeu aquí la notícia a Díngola).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: