L’IES Sineu duu a terme una activitat assistida amb cavalls com a metodologia d’inclusió d’alumnes

El passat dimarts 18 de febrer catorze alumnes de primer curs de Formació Professional Bàsica d’Electricitat i Electrònica varen dur a terme una activitat assistida amb cavalls a la finca de l’Hort Vell, ubicada a Sencelles. Aquesta activitat neix com a Open Lesson o classe oberta que s’ha de dur a terme havent estat apresa una nova metodologia en un dels països que es visiten en el marc del projecte Erasmus + “Various methods towards one goal: Succesful inclusive education!”, que des del mes de setembre del 2018 i fins al mes d’agost de 2020 duu a terme l’Institut juntament amb centres educatius de Polònia, Macedònia, Finlàndia, Itàlia i Grècia. En concret, aquesta classe oberta es va fer com a resultat de la visita a Finlàndia al mes de setembre passat on es varen aprendre diverses metodologies inclusives on el recurs usat és el medi natural i els animals; l’anomenat “greencare”.

Com a qualsevol altra classe oberta, s’hi varen convidar els centres de primària adscrits a l’IES Sineu, l’Associació de Pares i Mares, el Centre de Professorat d’Inca i als professors de l’IES Sineu, amb la finalitat de donar a conèixer al màxim nombre possible de persones, relacionades amb l’àmbit educatiu, les noves metodologies apreses. Alumnes i professors varen valorar de manera molt positiva l’experiència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: