Els “Parreta” i Nerea Rosselló fan bon paper en un concurs de bandes juvenils

Quatre sineuers, Nerea Rosselló, Martí Ferriol, Maria Ferriol i Margalida Calafell, han obtingut el segon premi a un certamen de bandes joves celebrat a Moncada (València). 491A480D-F069-427C-AD5F-C5084F0D2B94A tall d’apunt, na Maria i en Martí són fills de’n Martí Ferriol, Parreta, mentre que na Margalida n’és la dona. Tots tres juntament amb na Nerea Rosselló Bernaola formen part de la Banda Jove de Manacor amb la qual han participat en aquest concurs de talents musicals anomenat Memorial Francisco Fort. Han obtingut la segona classificació en la Secció Segona.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: