8M: Setmana atapeïda d’actes a favor dels drets de les dones

Aquesta setmana s’han multiplicat els actes relacionats amb el 8M: Dia Internacional de la Dona a favor de la igualtat de drets de les dones. Igualtat de fet. 

Els actes ja s’havien iniciat a principi de mes amb la posada en marxa del Taller de creació literària: “Literatura amb ulls de dona”, que va tenir continuïtat dia 20, i la Biblioteca també havia iniciat la “Cita a cegues amb un llibre”. Aquest dilluns dia 2, al ple municipal ordinari, l’Ajuntament va aprovar una Declaració institucional pel dia de la dona. Dimecres dia 4 tindran lloc dos actes més: un “Contacontes entre iguals”, titulat El desig de la Rudy, dirigit a infants, a càrrec de n’Antònia Real i a continuació un Taller del Dia de la dona; mentrestant, per a joves i adults, es duran a terme les “Paraules de dona a dona”, a mans d’Assumpta Gómez, que són contes narracions i microrelats escrits per dones. Dijous serà l’última sessió del taller de literatura, coordinat per Maria Magdalena Alomar i, finalment, divendres dia 6 tindrà lloc “Som tantíssimes”, una activitat emmarcada dins l’Anys Salvà i promoguda per la Fundació Mallorca Literària amb la intervenció de Joana Abrines (veu), Margalida Rotger (música), Margalida Ballester (poeta) i Marta Barceló (dramaturga, i ben coneguda al poble per la tasca del CINE). D’aquestes activitats n’havíem informat en articles anteriors del nostre portal informatiu digital.

Dissabte dia 7 es farà la Festa de les associacions amb tallers, concerts, ballada popular,circ, exhibició dels Dimonions de sa Cova des Fossar i un col.loqui sobre violència de gènere. Per últim, diumenge, Gent per Sineu ha organitzat una calçotada a partir de les 10 del matí amb amenització musical a la comuneta.

Com dèiem, tot un munt d’iniciatives al voltant del Dia Internacional de la Dona, que conviden a la participació de tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: