Gran èxit d’assistència a la comedia d’Els Festers

Aquests dissabte dia 29 de febrer i diumenge dia 1r de març han tingut lloc les dues representacions teatrals que el grup Els festers, els membres del qual pertanyen a l’Associació de Persones Majors de Sineu, ha oferit de l’obra de Bartomeu Llabrés No vull anar a la residència. La sala s’ha omplert de gom a gom els dos dies, de manera que hi ha hagut quatre-cents espectadors en total que han assistit a les representacions i han gaudit amb l’escenificació, més encara perquè tots els integrants són persones ben conegudes al poble. L’autor també va assistir a la primera posada en escena i pujà a l’escenari a explicar alguns detalls de la peça, escrita fa una vintena d’anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: