Constituïda l’Associació Pla de Mallorca XXI

Aquest dissabte, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montuïri, va tenir lloc la constitució de l’associació Pla de Mallorca XXI. Un grup de persones, dels catorze municipis de la comarca del Pla, han format aquesta entitat associativa plantejada com un Observatori de referència sobre el Pla de Mallorca, un projecte col·lectiu per reflexionar i proposar idees pel futur del Pla, amb perspectiva històrica, col·laborant amb les institucions públiques i les entitats privades que hi fan feina.

Una cinquantena de persones assistiren a l’acte fundacional, que comptà amb la participació de la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i del batle de Montuïri, Joan Verger, que hi actuà també en representació de la Mancomunitat.

Una nova entitat que dins la junta directiva compta amb una sineuera, na Magdalena Genovart i Sansó en desenvoluparà les tasques de vicepresidenta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: