Últims actes del 8M a Sineu

Dones d’arrel tanca els seus actes organitzats en ocasió de la celebració del 8M amb una lectura dramatitzada compartida i un col·loqui posterior.

Tendrà lloc demà, dia 12 de març, a la sala d’actes de l’Ajuntament i hi participaran 12 dones. L’obra té per títol Jo som perquè foren de la dramaturga Carme Planells i comptarà amb la intervenció de la directora i actriu Vicka Pericàs -ben coneguda a Sineu per la presentació de Directed by women i la participació al CICLOP-, en col·laboració amb la Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat del Consell de Mallorca.

Per altra banda, Dones d’arrel va demanar amb un escrit al registre de l’Ajuntament que la institució sol·liciti els cursos que la mateixa direcció insular oferta en el programa Generica per tal de poder-los dur a terme a Sineu. Per llei, aquesta associació no pot sol·licitar-los al Consell directament però s’oferí a muntar-los. Aquestes activitats no suposen despeses per a l’Ajuntament i són molt variades ja que abasten des de tallers d’autoestima i educació emocional fins a dansa i sexualitat així com exposicions diverses. Elles Esperen poder gestionar-los en profit de les dones sineueres. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: