[CORONAVIRUS] Tot i que l’equip de govern de Sineu ja ha decidit de suspendre el Dimecres, el Govern demana que els municipis mantenguin els mercats setmanals.

La presidenta Armengol ha comparegut per anunciar noves mesures per a contenir la pandèmia de Covid-19 en el territori de les Balears. Armengol s’ha referit als mercats setmanals que, com hem informat fa poc, Unió de Pagesos demanava que es mantenguessin per a poder proveir la població de producte local fresc. El Govern recomana als ajuntaments que mantenguin les parades alimentàries i amb productes locals i ramaders, tal i com havia demanat l’organització agrària. La presidenta ha parlat també de les fires, algunes de les quals sí que es veuran afectades per suspensions o ajornaments. A dia d’avui encara no es pot parlar de cap canvi en la celebració de la Fira de Maig.

Tal com hem informat en la mateixa notícia publicada avui a migdia, l’equip de govern de l’Ajuntament de Sineu ha decidit aturar el mercat de dimecres fins a nou avís, sense excepcions, com indica el ban signat pel batle Tomeu Mulet.

Per altra part, pel que fa als bars i restaurants, es demanarà una limitació d’un terç dels seus aforaments  i que es limiti a 300 les persones permeses en els grans restaurants o establiments de restauració. La presidenta del Govern ha dit que es demanarà a aquests establiments que procurin esponjar els seus aforaments. Entre d’altres mesures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: