Sabeu que és la campanya “Volem omplir Sineu de color i d’esperança. Ens hi ajudau?”?

Ja són molts els municipis que s’apunten a la campanya “Queda’t a casa” o “Jo qued a ca nostra”. És aquesta una acció que farà que sineueres i sineuers; adults, nins i nines, tots, puguin fer més entretinguda l’estança dins ca seva.

Amb aquesta situació d’emergència sanitària que vivim a causa del coronavirus (COVID-19) i la declaració d’estat d’alarma pel govern d’Espanya per a intentar frenar l’avanç de la pandèmia, tots hem de romandre a les nostres cases, fins a nova ordre.

Des de la Biblioteca de Sineu, on el seu personal segueix fent feina, s’intenta via xarxes socials fer un poc menys difícil tant a pares com a fills aquesta restricció de moviment que es pateix, com també fer-los arribar que ja els enyoren i els necessiten.

Per això des del Facebook de la Biblioteca ja informaren que se sumaven a la campanya #desdemiventana, #desdelamevafinestra, #quedatacasa. I ara, animen tothom a omplir de dibuixos el poble. “Pel Much engalanam carrers, balcons, finestres. Facem-ho ara també. Estam segurs que junts podem.”, diu el seu missatge instant el poble a participar.

Animen a tots els sineuers que dibuixin i pengin els dibuixos que facin a les façanes, balcons i finestres, i que els compartesquin a les xarxes socials amb el hashtag #sineudibuixa.

Ja en podeu veure qualque exemple en aquesta galeria de fotos:

L’Ajuntament ha penjat la seva pancarta multilingüe en el frontis de les cases de la vila

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: