[CORONAVIRUS] Punt verd i recollida selectiva

Sembla que l’onada del contagi comença a entrar en el moment més actiu i a poc a poc s’estableixen normes més estrictes en els afers quotidians, per a evitar-ne un augment desbocat. Avui dimecres, finalment, per exemple, no hi ha hagut cap placer al mercat. També avui, el batle Tomeu Mulet ha signat un ban que posa certes mesures que afecten el tractament de residus en el terme municipal. La recollida de residus porta a porta continua sense canvis i també el punt verd romandrà operatiu cada dia dins l’horari que mostra la imatge, emperò només per a quantitats normals de residus urbans (envasos, oli vegetal, paper, vidre i rebuig). No s’admeten residus voluminosos, electrodomèstics, restes de poda, ferro i fusta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: