L’Ajuntament estudia mesures econòmiques per alleujar els efectes del confinament

L’Ajuntament ha informat que estudia mesures de caràcter econòmic per mirar d’alleujar els ja més que segurs efectes negatius en l’economia d’empreses, treballadors i pensionistes per mor de l’estat d’alarma anunciat demà farà una setmana.

Segons el que ara informa la Sala en el seu portal web, “La voluntat és plantejar mesures socials i econòmiques enfocades a empreses i famílies, tals com la reducció o la bonificació de les taxes de l’escola d’educació infantil de Sa Rota, taxes d’ocupació de via pública per als locals de restauració o bé les taxes del mercat setmanal. Aquestes mesures econòmiques es preveu que vagin complementades amb l’augment dels recursos econòmics per als serveis socials d’àmbit municipal. L’objectiu és, en definitiva, reduir al màxim possible els mals derivats d’aquesta extraordinària situació. “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: