Els voluntaris de Protecció Civil es cuiden de la desinfecció

Els voluntaris del cos de Protecció Civil de Sineu varen dur a terme la setmana passada, dia 17, la primera ruixada amb solució a base d’aigua i lleixivet, tal com recomanen les autoritats sanitàries, davant els establiments oberts durant aquest estat d’alarma (centre de salut, estancs, botigues d’alimentació…). Segons informa l’Ajuntament en la seva pàgina de Facebook, la idea és que tornin a fer altres tongades per diversos carrers amb la solució desinfectant durant els dies que duri la crisi sanitària del COVID-19.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: