I avui, de voluntaris, els agricultors.

Avui vespre, així com la setmana passada sortien els voluntaris de Protecció Civil, han sortit els tractors de diverses persones que fan feina al camp a esquitxar els carrers de Sineu amb la solució d’aigua i lleixivet (especialment els indrets més concorreguts, actualment per necessitat de serveis declarats bàsics per l’estat d’alarma). L’hipoclorit de sodi (producte habitual per a qualsevol desinfecció o neteja a fons casolana) rebaixat amb aigua és el que recomana tant la Conselleria de Sanitat com el Ministeri de Salut per a reduir, almanco durant un temps, la possibilitat que hi hagi presència del coronavirus -per micropartícules de saliva expulsades en fer un oís, per la tossina o inclús per les que es poden desprendre en parlar de qualsevol possible infectat- sobre la superfície de la calçada. El lleixivet és un agent químic capaç de liquidar el virus, encara que les mesures més efectives són, ara per ara, respectar el confinament i uns bons hàbits higiènics (tossir o fer un atxem amb un mocador damunt la boca i el nas, i un bon rentat de mans).

Un dels tractors que han participat a la desinfecció d’avui vespre [foto Twitter Ajuntament de Sineu]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: