Cant de les panades on-line dels Quintos 2020 i de la família Caragol

Arran de la publicació que hem fet avui a dingola.net, els familiars del cantador sineuer Biel Caragol s’han ajuntat (on-line) cadascú confinat a ca seva i ens han volgut oferir aquesta cantada de panades.

La quintada d’enguany, dels nascuts l’any 2000, també s’han animat i se n’han aplegat un grapat per sortir a cantar panades per la xarxa informàtica, cadascú davant la pantalla del seu dispositiu mòbil o ordinador. Magra haurà estat la capta, emperò ens diuen que han fet unes bones rialles i han arruixat l’avorriment i la monotonia del no poder sortir de ca seva.

Finalment, n’hi haurà haguda de “Cançó de les panades” avui a Sineu, encara que sigui pels viaranys d’Internet. Moltes gràcies a ells i a tots els que aquests dies col·laborau amb nosaltres per a mantenir activa la nostra tasca de mitjà de comunicació local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: