Correguda solidària (i confinada) de “S’Esclat”.

Ja feia diversos anys que diferents ONG, com Siloé, Poble Solidari i Aspace, organitzaven a Santa Eugènia unes corregudes solidàries amb la finalitat de recaptar fons per a dur a terme la seva acció. En vista que enguany la data, ahir dissabte, queia en ple estat d’alarma, s’ha demanat la col·laboració als corredors perquè hi participassin de forma virtual, fent el seu donatiu, com habitualment feien els anys anteriors, sota el títol “Cursa dels llogarets a ca teva”.

S’Esclat Club Sineu va ser una de les associacions esportives participants i han fet públic un vídeomuntatge en què podeu veure els participants a l’acte solidari tant fent voltes per la casa com aprofitant el corral o la cinta de córrer.

S’Esclat Club Sineu en confinament

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: